Фирмата

За нас

 

Адвокатско дружество „Добрев и Люцканов” е основано през 1989 година, като е регистрирано и работи съгласно Закона за адвокатурата. Дружеството е сред първите, създадени след политическите промени, започнали в България в края на 80-те и началото на 90-те години на ХХ век.

 

Адвокатско дружество „Добрев и Люцканов” предоставя качествени, фокусирани, своевременни и икономически ефективни услуги на своите клиенти, сред които са едни от най-реномираните търговски дружества в областта на производството, търговията и банковото дело. Дружеството е със силно присъствие в различните сектори на икономиката - енергетика, транспорт, химическа промишленост, машиностроене, електроника и др.

 

Дългогодишната ни практика на българския пазар гарантира цялостно познаване на местната бизнес среда. Това ни доближава до нашите клиентите и ни позволява да разбираме техните стратегически цели до най-малкия детайл. В съчетание с компетентността и отдадеността на нашите адвокати, можем да осигурим предоставянето на качествени правни услуги.

 

Освен български, ние представляваме и чуждестранни компании, като им съдействаме безпрепятствено да осъществяват дейността си на местните пазари.

 

Притежаваме опит във всички области на правото -  корпоративно право, банки и финанси, капиталови пазари, трудово право и имиграция, право на Европейския съюз и конкурентно право, недвижими имоти и строителство, съдебни спорове и алтернативно разрешаване на спорове, интелектуална собственост и данъчно право. Подробна информация относно дейността ни в тези области на правото, може да намерите тук

 

Дружеството представлява своите клиенти пред всички български съдебни инстанции, пред местни и международни арбитражни съдилища. Адвокати от дружеството имат опит в медиацията и алтернативното решаване на спорове. Практиката ни включва и осъществяване на процедурите по признаване и изпълнение на съдебни решения на чуждестранни съдилища и арбитражи.

 

На местно ниво нашето дружество осъществява ефективно взаимодействие с колеги от всички големи градове в България. Работим в партньорство с известни адвокатски дружества при реализирането на международни проекти.

 

Адвокатско дружество „Добрев и Люцканов“ е сред основателите на Българския съвет за устойчиво развитие (BGBC), а адв. Румен Люцканов е член на Борда на Директорите на Съвета и е международен консултант със сертификат от DGNB.

 

Качеството на нашата работа е признато от водещи световни издания като Chamebrs & Partners, Legal 500 и IFLR 1000.

назад

Google+Новини и публикации

05.12.2017 г.

67 Години от приемането на Конвенцията за защита правата на човека
прочети повече

05.12.2017 г.

Развитие на предложението за приемане на регламент за защита на електронните данни (E-Privacy Regulation)
прочети повече

05.12.2017 г.

Разрастването на Новия път на коприната - възможности за бизнеса.
прочети повече